tisdag 12 februari 2008

Fototävlingar


Under förmiddagens mest hektiska timmar, kunde man skåda denna bild på första sidan, av den den största tidningen i Gironaområdet, nätupplaga. Bilden som tävlar i kategorin ”Carneval 2008”, är tagen av den relativt okända fotografen Irene Kårlin, som bor i den lilla idylliska fiskebyn Tossa de Mar, som ligger i Katalonen, där bilden oxå är tagen.


Vinnaren får ett antal vinflaskor. Vi håller tummarna för Irene, hon tävlar med sammanlagt med fem stycken bilder.


Vi har tidigare, för en hel del år sen, när hon bodde i Göteborg, kunnat se en av hennes bilder i , då tävlade hon i kategorin, ”Min stadsdel” tror jag tävlingen hette, och vann ett välförtjänt pris av två biobiljetter. Tävlingsbilden visas här nedan.Är det en fotograf i vardande vi ser?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,


8 kommentarer:

Ingrid E sa...

Grattis! Det är jättefina bilder, du är redan fotograf. Tänk om du vinner! Då blir du en fotograf med internationella utmärkelser! Det du!

Solvarm sa...

Hej Ingrid!

Tackar och bockar, för de fina orden om mina bilder.

Hanneles paradis sa...

Härliga bilder, båda.

Hannele sa...

(hihi, nu kunde jag se, vad jag skrivit :)

Solvarm sa...

Tack Hannele!

Det var ju kul att du ser vad du själv skriver :) så att du inte fumlar i blindo.

Ruth sa...

Oaoooo, grattis ! kan man gå in någonstans i tidningen och se övriga bilder och rösta ? Så berätta hur man kommer dit, kan inte språket :-) Det är då ingen nunna som sitter på den cykeln, ser ut som en karl med grova ben "ler".. Härliga bilder båda !
Kram Ruth

Solvarm sa...

Hej Ruth!

Tack, visst var det en ovanligt "gullig" nunna.

Tyvärr kan du inte rösta på bilderna, jag vet inte heller hur röstningen går till, kan inte språket jag heller, men du kan gå in och kolla bilderna, mitt namn, Irene Kårlin, står under de bilder som jag har tagit. Klistra bara in den här länken i din webläsare: http://servicios.renr.es/servicios/galeriasMultimedia/index.jsp?pIdPortal=15&pIdGaleria=1321

Kram från Irene

Solvarm sa...

Hej igen Ruth!

Länken blev för lång så du får den här i tre rader, du får klistra in en rad i taget i din webläsare, så skall du kunna gå in och kolla, mina bilder hittar du på sidan 4.

http://servicios.renr.es/servicios/
galeriasMultimedia/index.
jsp?pIdPortal=15&pIdGaleria=1321