fredag 15 februari 2008

Next contribution is in work


Mitt budskap tidigare i dag, om att det skulle komma en ny blogg från mej, var felaktigt, det är ett nytt inlägg som är under arbete. Jag vet inte vad det var som hände, om det var hjärnan eller fingrarna som slant på tangenterna.

Att slinta, får mej osökt att tänka på en Göteborgsvits, som lyder som följer.

Osborn satt på spårvagnen och lyssnade, på två damer som satt och pratade, den ena damen sa "mitt hår är så flygigt, jag tvättade det i morse"
När så Osborn skulle kliva av spårvagnen, råkade han trampa en av damerna på tårna, varpå han utbrister, "Ursäkta damen, men jag tvättade fötterna i morse"

Denna bild får representera vitsen, det var ju Kals kompis, Osborn som var ute och åkte spårvagn. Statyn föreställer, Kal å Ada som står utanför Liseberg i Göteborg.
5 kommentarer:

Ingrid E sa...

Låter spännande! Väntar gärna.

Solvarm sa...

Tack, skönt med tålmodiga läsare.

Smeden bengt sa...

Väntar otåligt på vad det ska bli. Blir bloggen i blogg pott fortfarande eller?
Dt är väl bara att vänta och se vad det blir.
Kram du min vän i solen!

Solvarm sa...

Bengt, jag uttryckte mej lite oklart på bilden, men du vet om det blåser ute, är det lätt att tungan slinter. Givetvis så menar jag, nästa inlägg, här i denna blogg.

Solvarm kram från Irene

Smeden Bengt sa...

Nu blev jag allt lite snurrig när jag fick se min kommentar och ditt svar på den i detta inlägg.
Fick gå tillbaka och se igen på dina inlägg och så förstod jag att du varit inne och rediskerat inlägget och tillagt en rolig vits och bild på kålle och Ada: Kram på dig fast det är mer jag behöver din från värmen här i kylan!